σύστημα UPS, Su-vastika, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

Ινδική startup κυκλοφορεί σύστημα UPS με δυνατότητα σύνδεσης σε Φ/Β για οικιακές εφαρμογές

Ινδική startup κυκλοφορεί σύστημα UPS με δυνατότητα σύνδεσης σε Φ/Β για οικιακές εφαρμογές

σύστημα UPS, Su-vastika, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

σύστημα UPS, Su-vastika, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

Η Su-vastika εισήγαγε ένα τριφασικό σύστημα αδιάλειπτης τροφοδοσίας (UPS) με ονομαστικές τιμές ισχύος από 10 kVA έως 500 kVA. Ο χρόνος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που παρέχεται από το σύστημα μπορεί να παραταθεί χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια σε συνδυασμό με τις μπαταρίες.

Η εταιρεία Su-vastika, η οποία βασίζεται στη Gurugram, λάνσαρε ένα τριφασικό σύστημα αδιάλειπτης τροφοδοσίας (UPS) βασισμένο σε μπαταρίες λιθίου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως ως εναλλακτική λύση στις γεννήτριες ντίζελ (DGs), από οικιστικά και εμπορικά κτίρια έως εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, νοσοκομεία και εμπορικά κέντρα.

Το σύστημα UPS είναι διαθέσιμο με ισχύς από 10 kVA έως 500 kVA και μπορεί να λειτουργήσει σε τεχνολογία αμφίδρομης κατεύθυνσης που βασίζεται σε διπολικό τρανζίστορ με μόνωση πύλης ( IGBT ).

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το κόστος λειτουργίας του συστήματος UPS είναι 75% μικρότερο από τα σύνολα DG. Οι μπαταρίες βασίζονται στην τεχνολογία σιδηροφωσφορικού λιθίου και μπορούν να επαναφορτιστούν στο 100% σε τέσσερις ώρες, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Το σύστημα χρησιμοποιεί επίσης προηγμένους στατικούς διακόπτες που σύμφωνα με πληροφορίες μειώνουν τον χρόνο μεταγωγής μεταξύ 2 m και 5 m, ο οποίος είναι αρκετά γρήγορος ώστε να αποτρέψει την επαναφορά του υπολογιστή και της πλειονότητας του ευαίσθητου εξοπλισμού.

Ο χρόνος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που παρέχεται από το σύστημα UPS μπορεί να παραταθεί χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια σε συνδυασμό με την συστοιχία μπαταριών. «Τα UPS βαρέως τύπου της Su-vastika είναι μια πολύ ανώτερη εναλλακτική από τα σετ DG λόγω της υψηλής χωρητικότητας αποθήκευσης ενέργειας, της τεχνολογίας γρήγορης εναλλαγής, του αμελητέα κόστους συντήρησης, των μπαταριών μεγάλης διάρκειας και της ικανότητας προστασίας μηχανημάτων και συσκευών κατά τη διάρκεια υπερτάσεων ρεύματος. », δήλωσε η εταιρεία.

«Τα συστήματα UPS διαθέτουν συνδεσιμότητα Wi-Fi και GSM (προαιρετικά). Η εφαρμογή μας θα παρακολουθεί το UPS σας και θα στέλνει τακτικές αναφορές στους τεχνικούς της Su-vastika. Σε περίπτωση οποιουδήποτε ζητήματος, θα σταλεί μια αυτόματη ειδοποίηση και θα πραγματοποιηθεί κλήση υπηρεσίας», πρόσθεσε. Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της εταιρείας παρακολουθεί επίσης τη χρήση της συστοιχίας μπαταριών και στέλνει μια ειδοποίηση όταν απαιτείται αντικατάσταση.

Υπόγειος εναλλάκτης θερμότητας για την ψύξη των ηλιακών πάνελ
Η Sharp αυξάνει την ισχύ εξόδου σε τρία ηλιακά πάνελ μισής κοπής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Επιδοτήσεις, σύστημα UPS, Su-vastika, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία, Επιδότηση φωτοβολταικών,

Επιδοτήσεις, σύστημα UPS, Su-vastika, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία,Επιδότηση φωτοβολταικών,

Επιδοτήσεις, Ινδική startup, λάνσαρε ένα τριφασικό σύστημα UPS βασισμένο σε μπαταρίες λιθίου, το οποίο μπορεί να συνδεθεί σε Φ/Β για οικιακές εφαρμογές. Επιδότηση φωτοβολταικών σε στέγη,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories