Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών

Η τεχνική ομάδα του eshops.gr  προσφέρει ανταγωνιστικές και αποτελεσματικές λύσεις για ηλιακά αυτόνομα και διασυνδεδεμένα έργα . Χτίζουμε αξιόπιστες εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας, επιδιώκοντας να διασφαλίσουμε μια γρήγορη απόδοση της επένδυσης. Κάνουμε τα έργα «turnkey» ολοκληρωμένα, έτοιμα να αρχίσουν να παράγουν ηλιακά φωτοβολταϊκά.

Η τεχνική ομάδα του eshops.gr  προσφέρει επίσης μια πλήρη υπηρεσία συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων (προληπτικά και διορθωτικά) τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες εγκαταστάσεις και σε όλα τα είδη τοποθεσιών.

Μια ανασκόπηση του σχεδιασμού, της εγκατάστασης και της αξιολόγησης αυτόνομων συστημάτων φωτοβολταϊκής ισχύος

Εξασφαλίζουμε  τεχνική ανασκόπηση του σχεδιασμού και της εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού (PV) συστήματος ισχύος, προκειμένου να φωτιστεί η βέλτιστη μέθοδος σχεδιασμού και εγκατάστασης έτσι ώστε να βελτιστοποιηθεί το φωτοβολταϊκό σύστημα όσο περισσότερο μπορεί. Τα φορτία και οι μεθοδολογίες εκτίμησης του ηλιακού δυναμικού έχουν προταθεί αρχικά και στη συνέχεια οι μέθοδοι μεγέθους των εξαρτημάτων του Φ / Β συστήματος Έχουν αναφερθεί οι φωτοβολταϊκές συστοιχίες, ελεγκτές, μπαταρίες και μετατροπέας. Στο δεύτερο μέρος έχουν προταθεί προτεινόμενοι τρόποι διασύνδεσης και εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού συστήματος με σκοπό τη μείωση των βλαβών και των διακοπών του συστήματος αυξάνοντας κατά συνέπεια την αξιοπιστία του συστήματος. Τέλος, προτείνεται μια οικονομική αξιολόγηση του φωτοβολταϊκού συστήματος με τη μέθοδο της τρέχουσας αξίας, προκειμένου να γνωρίζουμε πώς να αξιολογούμε τη δυνατότητα του συστήματος και να το συγκρίνουμε με άλλα εναλλακτικά συστήματα.

 

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

  • Ταξινόμηση κατά
Κλείσιμο
Categories
Price
Τιμή: Επαναφορά

Δεν βρέθηκαν προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή σας.

Photovoltaics-Ελλάδα-Κρήτη Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh, Photovoltaics-Ελλάδα-Κρήτη

Photovoltaics-Ελλάδα-Κρήτη Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh,Photovoltaics-Ελλάδα-Κρήτη

Photovoltaics-Ελλάδα-Κρήτη Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh (ψυγείο, φωτισμό, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, ανεμιστήρα, φορτιστές, εργαλεία) Photovoltaics-Ελλάδα-Κρήτη

Πλοήγηση
Κλείσιμο

To Καλάθι μου

Κλείσιμο

Λίστα Επιθυμιών

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε εδώ!

Ένας κωδικός πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Κλείσιμο

Κατηγορίες

elGreek